Nadzornici Triglava potvrdili dokapitalizaciju Abanke

Bez autora
May 09 2012

Osiguranje Triglav će sudjelovati u 50 milijunskoj dokapitalizaciji Abanke Vipe. Predsjednik nadzornog odbora, Anton Ribnikar, pojasnio je na jučerašnjoj sjednici da će se dokapitalizaciji provesti na taj način da će Triglav sačuvati postojeći udio u kapitalu te banke. Za četvrtinu dionica izdvojit će se 12,8 milijuna eura. Uzajamni fond Triglav Steber 1 izdvojit će dodatnih 3,7 milijuna eura. Moguća je trenutna isplata zbog niske emisijske vrijednosti dionica. Krajem svibnja će se održati skupština Abanke na kojoj će se odlučivati o dokapitalizaciji.

Nadzornici Triglava potvrdili dokapitalizaciju AbankeOsiguranje Triglav će sudjelovati u 50 milijunskoj dokapitalizaciji Abanke Vipe.

Predsjednik nadzornog odbora, Anton Ribnikar, pojasnio je na jučerašnjoj sjednici da će se dokapitalizaciji provesti na taj način da će Triglav sačuvati postojeći udio u kapitalu te banke.

Za četvrtinu dionica izdvojit će se 12,8 milijuna eura. Uzajamni fond Triglav Steber 1 izdvojit će dodatnih 3,7 milijuna eura. Moguća je trenutna isplata zbog niske emisijske vrijednosti dionica. Krajem svibnja će se održati skupština Abanke na kojoj će se odlučivati o dokapitalizaciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik